Zwembadenpark

Camping Pra’ delle Torri staat bekend in Italië om haar spectaculaire zwemparadijs. Het waterpark zal voor de nodige uren aan waterplezier zorgen voor de kinderen zowel als voor de ouders. Het water complex is voorzien van drie ruime zwembaden, whirlpools, glijbanen en diverse watertoestellen. Tevens beschikt de camping over een olympische zwembad en een semi-olympisch zwembad die in het voorseizoen verwarmd en overdekt zijn. Over het zwempark zijn verschillende spannende glijbanen en diverse watervallen te vinden. Als u na het luieren zin heeft in wat beweging kunt u meedoen aan de diverse activiteiten die in een van de zwembaden wordt georganiseerd.

pra delle torri zwembad 3pra delle torri zwembad 4

Het grootste kinderbad van Europa!

Terwijl u heerlijk ligt te genieten van de Italiaanse zon langs het zwembad kunnen de kinderen hun hart ophalen bij het grootste kinderzwembad van Europa. Hier kunnen de waterratten, onder het waakzame oog van de badmeester, zich helemaal uitleven. In het kinderbad bevindt zich het gloed nieuwe piraten eiland. Het eiland wordt gedomineerd door een imposante galjoen waar twee waterglijbanen uitkomen. Ook kunnen de kinderen zich helemaal uitleven bij diverse watertoestellen die over het park zijn verspreid. Wanneer u van al het zwembad honger heeft gekregen kunt u bij een van de nabij gelegen restaurants een hapje en een drankje halen.

Zwembadpark op camping pra delle torriHet strand van camping pra delle torri

Geen handdoekje leggen op Camping Pra’ delle Torri

Het waterpark van Pra’ delle Torri, dat maar liefst 4.000 vierkante meter groot, is zal halverwege mei open gaan en zal halverwege september weer dicht gaan. Het piraten bad zal het gehele seizoen worden verwarmd. Het is niet verplicht om een badmuts te dragen tijdens het zwemmen. Wijdere zwembroeken zijn ook toegestaan in het zwembad. In het voor seizoen (31.05.17) en in het naseizoen (08.09.17 zijn de ligbedden en parasols gratis. In het hoogseizoen (01.06.17 – 07.09.17) kunt u ligbedden en parasols tegen betaling huren. Het voordeel hiervan is dat er altijd een bedje beschikbaar zal zijn voor u en uw gezin en u niks van het bekende ‘handdoekje leggen’ zal merken.