Restaurant en Bar

Restaurants op Pra’ delle Torri

Camping Pra’ delle Torri biedt een breed scala aan eetgelegenheden. In het Vakantiecentrum van de camping zal u verschillende restaurants met ieder haar eigen karakteristieken tegen komen. Bar restaurant Chiringuito ligt direct aan de zee. Hier kunt u kiezen uit diverse gegrilde vlees gerechten en lekkere snacks. Het fijne van dit restaurant is dat de kinderen lekker op het strand kunnen spelen voordat het etenstijd is.
Bij restaurant Il Gabbiano kunt u genieten van een moderne keuken. Het restaurant bevindt zich op de begane grond van Hotel Ausonia. Na het sporten kunt u de dag afsluiten bij restaurant Sporting. Dit restaurant ligt ten midden van de groene weides van de camping en beschikt over een uitzicht over de sportfaciliteiten van het park. Bij restaurant Il Vanghetto kunt u zelf beslissen of u van het een buffet gebruik wilt maken of toch liever a-la-carte eten besteld. Bij de golfbaan bevindt zich ook een klein en modern gezellig restaurantje waar u ook uitstekend kunt eten.

Barretjes en kiosken op Camping Pra’ delle Torri

Een restaurant op het strand van camping pra delle torriNaast restaurants beschikt de camping ook over diverse barretjes en kiosken waar u van een hapje en een drankje kunt genieten. Bij ijssalon Blue Moon kunt u met het gezin van heerlijke aperitivo’s en lekkere ijsjes genieten. Bent u aan het zwemmen in de zee of in het zwembad dan kunt voor uw een verfrissend drankje of een snack terecht bij kiosk Playa Loca. Voor een lekker ontbijt moet u bij Il Gabbiano of Il Vanghetto zijn. Bij Bar Club House kunt u heerlijke drankjes bestellen en genieten van een prachtig uitzicht over de golfbaan van de camping. Bij bar en restaurant Chiringuito kunt u ontbijten, lunchen en dineren. Ook kunt u in de avond diverse drankjes nuttigen onder het genot van het geluid van de ruisende golven van de Adriatische zee.