Ligging

Camping Pra’ delle Torri ligt in de Italiaanse regio Veneto direct aan de Adriatische zee. Qua ligging had de camping het niet beter kunnen treffen. Camping Pra’ delle Torri wordt namelijk omgeven door een divers landschap van bergen, valleien en meren. Ten noorden van Caorle ligt Val Grande. Dit gebied is bekend geworden omdat het boek “over de rivier en onder de bomen” geschreven door de beroemde Amerikaanse schrijver Ernest, geïnspireerd zou zijn door deze prachtige vallei. Het diverse landschap rondom de camping biedt veel mogelijkheden voor toeristen. Er is namelijk een divers aanbod aan activiteiten die men kan ondernemen in de omgeving van de camping zoals wandelen, fietsen en zwemmen.

Een prachtige omgeving!

Caorle, adriatische kust italiëOp een paar kilometer afstand van de camping vindt u de parel van de noordelijke Adriatische zee, Caorle. Dit pittoreske vissersdorpje wordt omgeven door prachtige valleien. Ten zuiden van Caorle ligt Valle Vecchia, een eiland van 700 hectare. Ten noorden ligt Valle Zignago dat weer grenst aan Val Grande. Venetië ligt op ongeveer vijftig kilometer afstand van Caorle en is makkelijk met de boot te bereiken. De historische stad Verona, ten oosten van de camping, Venetië en haar eilanden Lagune en Vicenza staan allemaal op de werelderfgoedlijst van de UNESCO.

Hoe te bereiken

Camping Pra’ delle Torri is op verschillende manieren te bereiken. Zo kunt u kiezen om met de auto te reizen of met het vliegtuig of trein. Kiest u om met de auto naar de camping af te reizen, neem dan, vanaf de A4 Udine – Trieste de afslag Portogruaro of Santo Stino Livenza. Rij vervolgens verder richting Caorle-Duna Verde. Vanaf Venetië: neem de afslag Noventa di Piave en rij vervolgens verder richting Eraclea – Eraclea Mare – Caorle. Wilt u liever met de trein reizen reis dan tot station Portogruaro of station San Dona di Piave. Vanaf deze stations rijden er bussen naar Caorle en van Caorle rijden er pendel busjes naar Camping Pra’ delle Torri. De meest dichtbijzijnde luchthavens liggen in Venetië-Treviso. Deze luchthaven ligt op ongeveer 60 kilometer afstand. Vanaf deze luchthaven rijden er verschillende bussen naar de camping.