Faciliteiten

Camping Pra’ delle Torri beschikt over een divers aantal faciliteiten die alle behoeftes van haar gasten zal voorzien. Op het park vindt u een aantal sportvelden waar u onder andere voetbal, basketbal en tennis kunt spelen. U kunt u er uitstekend Jeu de Boules spelen. Ook is het mogelijk om een balletje te slaan op de prachtige golfbaan van de camping. Als u samen iets met de kinderen wilt gaan doen kunt u ook midget golf of de camping spelen.

Vermaak voor de kleintjes

pra delle torri zwembad 5De kleinsten van de camping zullen elke dag vermaakt worden door een enthousiast en professioneel animatie team. Zij zullen ervoor zorgen dat de kinderen zich geen moment zullen vervelen tijdens de vakantie. Speciaal voor de kinderen is er ook een mini pretpark gebouwd. Hier kunnen kinderen (tegen betaling) gebruik maken van een aantal spannende attracties. In dit park staat een achtbaan, luchtkussen en een mini kart baan. Ook kunnen zij hier de camping verkennen met het camping treintje.

Voorzieningen op Camping Pra’ delle Torri

De game hall op camping pra delle torriCamping Pra’ delle Torri is voorzien van verschillende restaurants en barretjes. Ieder restaurant en bar heeft haar eigen karakteristiek en specialiteiten. In het centrum van de camping bevindt zich een waar winkelcentrum. Hier kunt u naast de dagelijkse boodschappen ook uw haren laten knippen, uw gezin laten fotograferen en tassen en andere lederwaren kopen. Tevens is de camping voorzien van verschillende wasruimtes en pinautomaten.

Het strand op loop afstand

Het strand van camping pra delle torriDoor de directe ligging van de camping aan de Adriatische zee beschikt de camping over haar eigen privé strand. Op dit strand heeft u de mogelijkheid om verschillende soorten watersporten te beoefen en voor wat verfrissing kunt u terecht bij het barretje. Op verschillende plaatsen op de camping kunt u (tegen betaling) gebruik maken van de Wifi verbinding. Als u zelf geen laptop of tablet heeft meegenomen dan kunt u ook (tegen betaling) gebruikmaken van het internet café op de camping.